Dorim să îți facem viața mai ușoară.

 

Schimbăm modalitatea de plată online a facturilor, în particular, și a documentelor electronice în general, pentru ca tu să te simți în siguranță, relaxat și să ai mai mult timp pentru hobby-uri.

Viitorul documentelor în format electronic

Viitorul documentelor în format electronic

Suntem convinși că procesele online (și offline) de gestiune a documentelor și de plată pot fi simplificate. Am conceput proiectul pornind de la ideea de a ne ordona viața.

Expertiză și analiză

Expertiză și analiză

Serviciul pe care ți-l oferim este o articulare complexă care pornește de la insight-uri personale, continuă cu analize ale prezentului și anticipează trendurile viitorului. Am colaborat cu specialiști în banking și cu furnizori cu o gândire creativă și am reușit să punem în mișcare un sistem cu o interfață extrem de simplă.

Pentru că spiritul timpurilor o cere.

Creatorii

Suntem tineri, dar avem deja o experiență bună în antreprenoriat, design de produs, servicii IT și operațiuni financiare. Lucrăm împreună, cu toată capacitatea, pentru societate în ansamblu și pentru fiecare membru al ei. Suntem hotărâți să schimbăm modul în care se gestionează documentele în format electronic și știm că asta înseamnă mult mai mult. Înseamnă simplificarea vieții, înseamnă calm, așezare și apetit pentru lucruri mai bune.

Sperăm că veți fi la fel de încântați să folosiți Younify, pe cât am fost noi de entuziasmați să îl creăm...

 

Adi, Alina, Bogdan, Călin, Claudiu, Cristi, Dan, Dragoș, Flaviu, Ioana, Ionuț, Othi, Paul, Radu, Tudor, Vlad, Youssef