1.Despre Younify

Cu Younify, viața ta se simplifică. Younify îți permite, în primul rând, să vezi toate facturile (gaz, energie electrică și multe altele) direct în contul tău Younify și apoi să le plătești cu un singur click.

DA! Younify va fi gratuit pe viață pentru cei 1000 de utilizatori ai versiunii Beta. E modul nostru de a vă mulțumi pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o. Dacă nu ai fost unul dintre norocoșii utilizatori ai versiunii Beta, vei putea beneficia de Younify gratuit pentru primul an de utilizare, apoi vei plăti 1 EUR / an. Te rugăm să iei în considerare că este posibil să fii nevoit(ă) să achiți comisionul pentru plata propriu-zisă a facturii (dar acest comision este perceput de bancă, nu de către noi).

Atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice se pot înregistra la serviciul Younify. În cazul persoanelor juridice, singura diferență este că vom folosi CIF-ul societății în loc de CNP. Îți vom solicita în plus numele unei persoane de contact, dar restul operațiunilor vor rămâne la fel.

Younify poate fi accesat prin intermediul aplicației web la adresa https://app.younify.ro sau prin intermediul aplicației mobile disponibilă în Play Store aici.

Da, am lansat aplicația mobilă și aceasta este disponibilă în Play Store aici. Vom lansa aplicația mobila pentru iOS în curând. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a afla primul noutățile.

Echipa Younify pregăteşte lansarea serviciului cu una dintre băncile din România. Dacă vrei să te asiguri că banca ta îţi va pune la dispoziţie serviciul Younify, îi poţi scrie aici. Suntem în discuții avansate cu mai multe bănci și acestea urmează să semneze colaborarea cu noi în curând.

Lista furnizorilor de la care poţi primi facturi în Younify este disponibilă aici. Dacă vrei să te asiguri că  furnizorii tăi îţi vor pune la dispoziţie serviciul Younify, le poţi scrie aici. Suntem în discuții avansate cu mai mulți parteneri și aceştia urmează să semneze colaborarea cu noi în curând.

Pentru a seta primirea în Younify a facturilor emise de furnizorii tăi, acceseaza pagina Profil și urmează pașii descriși pentru fiecare furnizor în parte.

Da. Nu vom furniza niciodată datele tale cu caracter personal către nicio companie sau persoană. Aceasta este promisiunea noastră, iar reputația noastră este o garanție. Singurele companii care vor cunoaște aceste informații sunt compania care emite factura și banca ce procesează plata. Atât.

Da. Și vorbim serios. Facturile tale sunt transmise printr-un canal de maximă securitate, folosind chei de criptare pe 256 biți. Serverele noastre sunt în siguranță într-o locație aflată în România (nu există date transmise prin alte țări).

Da, desigur, dar vom fi triști dacă o vei face. Poți renunța la a mai primi una sau toate facturile tale din paginile furnizorilor tăi, prin ștergerea sau înlocuirea adresei de email primite de la noi pentru înregistrarea pe pagina acestor furnizori. Apoi poți dezactiva contul tău Younify din pagina Profil. Înainte de a dezactiva Younify, asigură-te că ai salvat toate facturile tale în siguranță.