3.Facturile mele în Younify

În general, dacă primești facturi prin Younify nu vei mai primi facturi pe suport hârtie. Decizia aceasta aparține furnizorului. Unii furnizori vor continua să trimită factura pe suport hârtie pentru un timp, alții vor elimina trimiterea facturii pe suport hârtie de îndată ce vei activa furnizorul în Younify. Pentru mai multe informații, te rugăm să contactezi direct furnizorul.

Da, dar nu având Younify. Pentru a primi factura pe suport hârtie va trebui să dezactivezi factura electronică din sistemul furnizorului.

Toate facturile (plătite sau neplătite) sunt disponibile pe termen nelimitat în contul tău Younify.

Younify face legătura între furnizorul tău și tine. Noi nu suntem implicați deloc în procesul de stabilire a valorii facturilor sau a oricăror alte date de pe factură. Dacă ai întrebări cu privire la conținutul unei facturi, te rugăm să contactezi serviciul clienți al furnizorului tău.

Da, bineînțeles. Poți descărca și salva facturile sau le poți tipări în orice moment.

Da, bineînțeles că vei putea. Cercetările noastre arată că 50% dintre utilizatori vor plăti facturi care nu sunt pe numele lor. Am dezvoltat Younify astfel încât să poată fi ușor să plătești facturile emise pe numele proprietarului tău, al mamei tale sau pe numele unei alte persoane dragi ție. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci înainte este să te asiguri că ai acceptul de la titularul facturii.

Te vom anunța prin email de fiecare dată când vei primi o factura noua.Te conectezi pe contul tău Younify si vei putea vedea toate facturile noi emise pentru tine.

O factură primită în Younify include date referitoare la: detalii de plată, furnizor, valoare, data scadentă, precum și varianta PDF a facturii.

O factură electronică emisă în mod corespunzător și în concordanță cu cerințele legale este autentică în forma sa electronică. Versiunea tiparită poate fi folosită doar în scopuri de informare, astfel versiunea tiparită nu poate fi prezentată ca dovadă.

Este posibil ca pentru anumite documente să se impună păstrarea lor pe o anumită perioadă. Primirea documentelor pe suport hârtie sau în format electronic nu schimbă acest aspect.