4.Plata facturilor

Decizia de a plăti o factură îți aparține în totalitate, ai control asupra momentului plății și a modalității de plată. Pentru a plăti o factură pe care ai primit-o prin Younify, vei accesa contul tău Younify și vei face plata de aici. În curând vei putea plăti facturile direct din contul tău de Internet Banking deschis la băncile noastre partenere.

Având în vedere că plata se face întotdeauna din contul tău bancar, poți verifica efectuare plății unei facturi direct în extrasul de cont.

Da. Facturile se pot plăti cu cardul din aplicația web / mobilă prin intermediul partenerului nostru platifacturi.com. Luați în considerare ca acesta poate solicita comisioane pentru procesarea plăților.

Nu. Va trebuie să confirmi plata unei facturi prin accesarea butonului de plată în contul tău de internet/mobile banking sau în platforma partenerului nostru platifacturi.com. Unele bănci oferă posibilitatea setării unor plăți automate pentru facturile tale. Dacă ești interesat/ă de plata automată a facturilor, te rugăm să te adresezi direct băncii pentru a verifica dacă oferă sau nu această posibilitate.